Earmor Активни антифони M31 Plus

Продуктов код M31+FG

Само няколко налични

149,00 лв.
с вкл. 20% ДДС, без. Стойност на доставката
Условия за доставка и връщане
  • Право за връщане в 14-дневен срок
  • Безплатна доставка над 200 лв
  • .
Методи за плащане payment

Повече информация

  • Информация за продукта

    Представяме ви Earmor™ M31 PLUS, новата версия за 2024 година, която променя представата за защита на слуха за любителите на стрелбата. Този високотехнологичен антифон не само предлага превъзходна защита на слуха, но и осигурява ненадминат комфорт по време на стрелба.

    Подобрена защита на слуха: Специално създаден за стрелкови дейности, M31 PLUS осигурява здрава защита срещу високодецибелни шумове, като гарантира, че слухът ви остава защитен във всяка стрелкова среда.

    Технология за усилване на звука: За разлика от традиционните антифони, които заглушават всички звуци, M31 PLUS усилва околните звуци, позволявайки ви да чувате важни сигнали и команди с кристална яснота.

    Нова версия за 2024: Най-новата итерация на серията Earmor™ предлага най-новите технологии за защита на слуха.

    Силиконови гел подложки за върховен комфорт: С интегрирани новоразработени силиконови гел подложки, антифонът M31 PLUS гарантира комфорт по време на продължителна употреба. Тези гел подложки се адаптират към формата на главата ви, осигурявайки плътно и удобно прилягане, което подобрява изолацията на шума.

    Двойно предимство: Комбинирайки изключителна защита на слуха с възможността за усилване на ниско ниво звуци, M31 PLUS гарантира, че ще останете нащрек и защитени по всяко време.

    Идеален за любителите на стрелбата: Независимо дали сте на стрелбището или на полето, M31 PLUS е вашият идеален спътник, предлагащ както безопасност, така и функционалност.

    Earmor™ M31 PLUS не е просто още един антифон; това е революция в защитата на слуха за стрелба, съчетавайки най-новите технологии с комфорт. Направете крачка в бъдещето на стрелбата с новата версия на Earmor™ M31 PLUS за 2024 година, където всеки звук е част от вашия успех, а комфортът никога не е компрометиран.

  • Атрибути
    Цвят: Foliage Green
    Вид/Стил: Полеви/Работен