Earmor Активни антифони M300A

Продуктов код M300A FG

Изчерпан

69,00 лв.
с вкл. 20% ДДС, без. Стойност на доставката
Условия за доставка и връщане
  • Право за връщане в 14-дневен срок
  • Безплатна доставка над 200 лв
  • .
Методи за плащане payment

Повече информация

  • Информация за продукта

    Активните антифони M300A на Earmor се откроява със много добър звук, съчетавайки авангардни технологии, потребителски ориентиран дизайн и изключителна функционалност. Този модел поставя нов стандарт за това, което потребителите могат да очакват от устройство за защита на слуха. Създаден за професионалисти в шумни среди и за ентусиасти, които изискват перфектна звукова яснота и безопасност, M300A не е просто аксесоар, а незаменим инструмент за защита на слуха и подобрена ситуационна осведоменост.
    В основата на M300A е усъвършенстваната функция за улавяне на околните звуци, която прецизно обхваща целия звуков спектър на околната среда. Тази функция не само обогатява слуховото изживяване на потребителя, предоставяйки кристално чист звук, но и значително подобрява ситуационната осведоменост, което позволява по-добро вземане на решения в критични моменти. Независимо дали става въпрос за навигация в шумни работни обекти или за вглъбяване в звуците на природата, M300A осигурява пълна слухова картина с несравнима яснота.
    С бутон за включване/изключване и контрол на звука, потребителите могат да правят точни настройки с лекота и бързина. Този интуитивен контролен механизъм гарантира, че потребителите могат бързо да се адаптират към променящите се звукови среди без усилие, предлагайки удобство и ефективност в стилен, лесен за употреба пакет.
    Разнообразието във функционалността е друг ключов аспект на M300A. Множеството режими на улавяне на звуци са специално настроени да посрещнат предизвикателствата на различни среди, от шумния хаос на строителен обект до фината тишина на ловно приключение. Тази адаптивност осигурява превъзходно слушателско изживяване независимо от обкръжението, като гарантира, че антифоните могат лесно да преминават между различни сценарии.
    Основната мисия на M300A е да осигури изключителна защита на слуха, която се постига с усъвършенствана функция за потискане на вълните, активираща се за по-малко от 1 милисекунда. Тази бърза реакция ефективно потиска вредните шумове над 82 dB, предпазвайки слуха от потенциални увреждания, причинени от внезапни силни звуци, като изстрели. Въпреки мощната защита, M300A поддържа ясно слухово изживяване, осигурявайки връзка с околната среда без риск от слухови увреждания.
    Комфортът и прилепването са от решаващо значение за продължителна употреба, затова M300A разполага с дизайн, който отговаря на широк спектър от размери и форми на главата. Регулируемата скоба и удобната лента за глава, комбинирани с компактния сгъваем дизайн за лесна преносимост, правят M300A универсален избор за всеки, който търси надеждна защита на слуха без компромиси в комфорта или удобството.
    Освен тези характеристики, EARMOR® M300A е снабден с множество спецификации, които отразяват ангажимента към съвършенство и удовлетвореност на потребителите. От ергономичния дизайн и намаляване на шума с рейтинг (NRR) от 23dB до способността да усилва околния звук, докато потиска опасните шумове, M300A е свидетелство за иновационното инженерство. Допълнителни функции като уплътняващи наушници, система за проследяване на гласа за ясна комуникация, IPX5 водоустойчив рейтинг и автоматично изключване след 4 часа бездействие демонстрират вниманието към детайлите, което определя марката EARMOR®.
    Захранван от 2 x AAA батерии, EARMOR® M300A не е просто устройство, а цялостно решение за тези, които ценят слуха си и ситуационната осведоменост. Независимо дали за професионална употреба или за вашето хоби, M300A е готов да преосмисли очакванията и да постави нови стандарти в защитата и подобряването на слуха.

    • Цвят на производителя: Foliage Green
    • Удобна, регулируема лента за глава
    • Въртящ се превключвател за управление
    • Ергономичен дизайн
    • Усилване на околните звуци
    • Потискане на шумове над 82dB
    • Уплътняващи подложки за уши
    • Сгъваем дизайн за лесно съхранение
    • IPX5
    • Автоматично изключване след 4 часа

  • Атрибути
    Цвят: Foliage Green
    Вид/Стил: Полеви/Работен