Olight Велосипеден фенер RN 2000 - 2000lm

Продуктов код OL-RN2000-BK

Само 1x в наличност

215,00 лв.
с вкл. 20% ДДС, без. Стойност на доставката
Условия за доставка и връщане
  • Право за връщане в 14-дневен срок
  • Безплатна доставка над 200 лв
  • .
Методи за плащане payment

Повече информация

  • Информация за продукта

    С впечатляваща мощност от 2000 лумена и два светодиода, RN 2000 е брилянтен фенер, който ще ви отведе от оживени улици до предизвикателни пътеки. RN 2000 се отличава със своята система от двойни лещи и две различни опции за лъча. Прожекторът дава широк и равномерен килим от светлина, който се простира по протежение на пътя, комбиниран
    лъчът на двата светодиода осигурява покритие и разстояние, достатъчно за тъмни пътеки, пътища или
    скоростни отсечки. В допълнение, тази лампа разполага с вграден сензор за светлина, който се превключва автоматично,
    към по-ярка настройка при влизане в тунел и сензор за вибрации за пестене на енергия в задръстване.
    Управлението на светлината е изключително лесно с безжичното дистанционно, което позволява включването/изключването и смяната на режимите от кормилото, за да можете да се съсредоточите единствено върху пътя пред вас. Освен това можете незабавно прескочете до режим на пълна мощност с натискане на бутон, като по този начин навигирате по тъмните пътища с тотална увереност. Бутонът нагоре-надолу на светлинния модул също улеснява настройката на правилното осветление.

    Захранван от две интегрирани батерии 18650 с капацитет до 6700mAh, RN 2000 осигурява максимално време на работа от 17,5 часа. Интегрираният USB-C порт за зареждане и разреждане позволява да презаредите батерията или да захранвате вашия велокомпютър, смартфон или други устройства по време на движение. RN 2000 има здрав алуминиев корпус с вграден температурен контрол. IPX6 водоустойчив RN 2000 е достатъчно надежден, за използване при силен дъжд.
    Системата за монтиране е на Garmin с четвърт оборот за бърз монтаж/демонтаж от велосипеда. Съвместим с 28-35мм. диаметър.
    Двойна LED настройка, двойна оптика, безжично дистанционно управление, интелигентни сензори, USB-C бързо зареждане и разреждане.

  • Атрибути
    Цвят: Black
    Подкатегория: Фенери