Nitehog Термaлен Монуколяр Gecko 35 Pro

Продуктов код GE-01

Само 1x в наличност

5 479,00 лв.
с вкл. 20% ДДС, без. Стойност на доставката
Условия за доставка и връщане
  • Право за връщане в 14-дневен срок
  • Безплатна доставка над 200 лв
  • .
Методи за плащане payment

Повече информация

  • Информация за продукта

    Gecko 35 Pro е термовизионен монокъл с високо гарантирано качество от Nitehog. Проектиран за улавяне на всички фини детайли по време на прецизно наблюдение на открито, но и с допълнителната функционалност на лазерен далекомер с отчитане на разстояния до 800 m. Gecko 35 Pro има 12 μm термовизионен детектор с резолюция на сензора 640 x 512, фокусно разстояние 35 mm, вграден цифров компас и сензор за движение или сменяема батерия, настройка на диоптъра и ергономични контроли. Устройството се доставя с бързо сменяема литиево-йонна батерия 18650, която позволява използването на устройството до 6 часа.
    Gecko 35 Pro има вграден лазерен модул за измерване на разстояние, който осигурява както еднократно, така и непрекъснато измерване на разстояние, което помага за точното улавяне на разстоянието до целта. С точност от ± 1m в рамките на 800m, точната оценка на разстоянието и терена е бърза и лесна. Лазерът е с клас на безопасност 1M.
    За по-добро визуално изживяване Gecko 35 Pro поддържа студени и топли нюанси на изображението. С настройката за студен оттенък производителността на устройството е за по-ясно качество на изображението с богати детайли и акценти. Настройката за топъл нюанс генерира по-меко изображение, за да се избегне умората на очите, причинена от продължителна употреба.
    Функцията ви позволява да видите увеличено изображение с цифрово увеличение в отделен „прозорец“ едновременно с основното изображение.
    Термалният монуколяр е снабден с функция за видеозапис и фотографиране на наблюдавано изображение върху 32GB вградена карта памет. Файловете с изображения и видеоклипове ще бъдат именувани според часа, така че се препоръчва да синхронизирате системния час и дата в настройките на ПРИЛОЖЕНИЕТО, преди да използвате функцията за камера и видео.

    Gecko 35 Pro предлага разнообразие от режими на изображение за различни среди, ситуации и лични предпочитания.
    • White Hot: White Hot е универсален избор за наблюдение на градски райони и променящи се пейзажи, който показва по-топли обекти в бяло и по-студени обекти в черно.
    • Black Hot: Black Hot показва по-топлите обекти в черно и по-студените в бяло, което го прави предпочитан режим сред ловци и правоприлагащи органи.
    • Red Hot: Red Hot е препоръчителен режим за продължително наблюдение. Червено-черното изображение минимизира излъчването на синя светлина от дисплея и намалява напрежението на очите от продължителна употреба.
    • Hot Taget Highlight: Увеличава контраста за по-добро подчертаване на топлите обекти. Подходящ за наблюдение на животни в храсти и птици, където имаме растителност, затрудняваща откриването и локализирането на обекти.
    • Ironbow: Подходяща палитра за разпознаване и идентифициране на обекти в големи открити площи, като помага да се подчертаят топли обекти, които са оцветени в топли цветове на фона на студените цветове на фона на околната среда.
    • Rainbow: Дори зони с различни температури на даден обект са оцветени в различни цветови нюанси, което увеличава шансовете за разпознаване и идентификация.

  • Атрибути

    Няма посочени атрибути