Long Range Precision Шалте за Стрелба

Продуктов код LRP-001

Само няколко налични

229,90 лв.
с вкл. 20% ДДС, без. Стойност на доставката
Условия за доставка и връщане
  • Право за връщане в 14-дневен срок
  • Безплатна доставка над 200 лв
  • .
Методи за плащане payment

Повече информация

  • Информация за продукта

    Снайперско шалте разработено от състезатели по Т-Класс което предоставя и изчиства всички недостатъци при нужда от бързо разгъване на позицията при дефицит от време.

    - Шалтето е с размери 110/180 см.
    Изградено е от здрав водонепропусклив плат кордура, а в средата където контактува с тялото има вградена изолация която предава комфорт и защита от остър релеф и температура.

    - В предният край разполага с подложка 15/50 сантиметра на която се поставя двуногата и обира вибрациите преди и след изстрела. Това значително подобрява точността при всяка една ситуация.
    Подложката е прикрепена с велкро към шалтето ако се наложи да се преместят на друга позиция с едно дърпане.
    Тя може да се ползва и отделно при стрелба от маса или бетонна повърхност.

    - В страничните краища на шалтето умишлено няма изолация за да се
    намали обема му при загъване.

    - В четирите краища има отвори с капси и колчета за забиване в земята. Това е много важно при ветровито време и състезания в които стрелят до теб и компенсатора на съседното оръжие загръща постелката.

    - Разполага в предната част с по 2 х 6 ластични държача за патрони, които са разположени в ляво и дясно в случай, че стрелеца е левичар. Те позволяват при свършване на боеприпасите при стрелба за много кратко време да се вкара нов патрон в оръжието.

    - В края си е снабдено с два синтетични ремъка завършващи с метални скоби с цел да не се чупят от каменистият терен. Те позволяват за много кратко време шалтето да се згъне до компактни размери.

    - При згънато положение и сложено в долната част на раницата служи като постелка за кратки почивки по време на поход, лов, и предвижване в гористи и планински местности.

  • Атрибути

    Няма посочени атрибути