Панталон P-40 All Terrain Pants UF PRO

Артикулен номер: 501032-Coyote
269,00 лв.

Изберете цвят: (задължително за избор)

Очаквана доставка

Брой:

Оценете продукта:

P-40 All Terrain Pants на UF PRO са универсални тактически панталони, предлагащи функционална конфигурация на джобовете, ергономична кройка с подсилени зони на коленете с джобове за наколенки, както и специална еластична материя в задната част на бедрата, осигуряваща пълна свобода на движението във всяка ситуация. 

 

Лекотата на движение въпреки наличието на множество джобове се постига чрез запазване на ниско тегло на панталона с комбиниране на доказани в практиката материали в съответствие със спецификата на различните зони. Основната част е изработена от 67% полиестер / 33% памук рипстоп плат, комбиниран с еластичен материал (80% полиамид, 10% полиестер, 10% еластан) в зоните под кръста, хълбоците и около коленете. Зоната над колената и елементите над обувките, изложени на триене, са подсилени с устойчива CORDURA®.

 

 

P-40 All Terrain Pants имат специално подсилени с CORDURA® зони в областта на колената, като предлагат и възможност за поставяне на наколенки във вертикалните джобове, намиращи се непосредствено зад тях. Те са съвместими с UF-PRO Flex-Sas-Tec-Pads, Flex-Soft Pads или Solid Pads, както и с други наколенки за вътрешно носене със сходни размери. Допълнителни наколенки не са включени в комплекта.

 

 

 • Два предни джоба
 • Два задни джоба
 • Два задни джоба с ципове
 • Два странични карго джоба с вътрешни отделения, достъпни вертикално и фронтално, осигурени с ципове
 • Два външни джоба над карго джобовете, предназначени за пълнители, ръкавици или друга екипировка с бърз достъп
 • Два фронтални джоба за пистолетни пълнители, ножове, маркери и друга екипировка със сходни габарити
 • Двойни гайки за колан с тик-так копчета
 • Еластична зона при коленета и под колана в задната част, позволявайки максимална свобода на движение
 • Двоен преден цип
 • Вътрешен цип от вътрешната страна за монтаж на UF PRO Windstopper подплата (не е включена в комплекта) 
 • Тегло: 750 гр. (на база размер 34/34)
 • Цвят на производителя: Coyote

Доставка


Начин на доставка
Магазин Camouflage.bg доставя своите стоки на територията на цялата страна с куриерските фирми Еcont Express и Speedy.

 

Какво включва доставката
В доставката се включват поръчаните стоки, фактура и гаранционна карта за стоките, за които тя е приложима.

 

Срокове за доставка
За цялата страна доставката е в рамките на 48 часа след потвърждаване на Вашата поръчка или в зависимост от срока за доставка на куриерската фирма. След като създадете поръчката си екипът на Camouflage.bg ще се свърже с Вас в работно време (10:00-19:00 от понеделник до петък) на посочения телефон за връзка, за да свери посочения адрес и метода на транспорт. Поръчки, постъпили след работно време или през уикенда се обработват и изпращат на следващия работен ден.

 

Цени на доставка
Доставката е фиксирана за територията на Република България и е в размер от 6.90 лв. с фирма Спиди и 7.90 с фирма Еконт до посочения от клиента адрес. При избор на офис на куриерска фирма доставката възлиза на 5.90 лв. Магазин Camouflage.bg предлага безплатна доставка на своите клиенти, закупили стоки на стойност над 100 лв.


Видове плащане

 

Плащане при доставка - Наложен платеж

При избор на този вид плащане дължимата сума се заплаща в брой на куриера.

 

Плащане по банков път


При избиране на този метод , можете да извършите банков превод към сметка на Camouflage.bg. Поръчката ще бъде изпълнена след получаване на превода. При доставка на стоката не дължите нищо на куриера.

Първа Инвестиционна Банка
BIC: FINVBGSF (ПИБ)
IBAN: BG77 FINV 9150 10BG N0D5 D4
Титуляр: РЕ-ВЕРК БГ ООД

 

Плащане с дебнитни или кредитни карти чрез виртуален ПОС терминал


С този метод можете най-бързо да платите с кредитна карта (Visa, MasterCard, Maestro), издадена от българска или чужда банка. При избор на този метод за плащане ще трябва да въведете данните на Вашата кредитна карта. Системата обслужва всички видове кредитни карти. При получаване на стоката не се дължи нищо на куриера. При плащане чрез виртуалния ПОС терминал на нашия сайт не се начислява допълнителна такса.

Магазин Camouflage.bg има за цел да отговаря на Вашите нужди и потребности, за това ние Ви молим в случай, че имате нужда от замяна и корекция на размера на поръчания от Вас продукт, да се свържете с нас, за да можем да Ви доставим правилния за Вас артикул.
Моля при нужда да се свържете с нас на посочените контакти
Магазин Camouflage.bg Ви съветва да не забравяте правата си!

 

При всички случаи на отказ от договора, връщане на стока, гаранции и рекламации важи Законът за защита на потребителите.


Като потребител, Вие  имате право да се откажете от поръчаните стоки в срок до 14 РАБОТНИ ДНИ от получаване на стоките в случай, че същите НЕ СА ИЗПОЛЗВАНИ, не е нарушавана целостта на опаковката им и стоката е във вида, в който е получена и при условията по чл.55 от ЗЗП. При констатация на дефектен продукт до 24 ч. от получаването му и при ненарушен търговски вид на стоката и опаковката, ние се ангажираме той да бъде подменен с нов или да възстановим заплатената от Вас стойност на стоката, съгласно чл. 55 от ЗЗП. Транспортните и други разходи по получаване и връщане на стоката са за сметка на потребителя. При несъответствие на стоката с характеристиките, посочени в страницата с описанието й, доставчикът възстановява цялата платена от потребителя сума, съобразно чл. 59 ал. 3 от ЗЗП. Това се извършва в срок от 14 дни от получаване на стоката при ненарушен търговски вид на стоката и опаковката.

Назад към всички продукти