Регистрация Вход

Нямате продукти в кошницата
Купи

Зарядно OmniDok O Light

Артикулен номер: 512627
50,00 лв.

Брой:

Оценете продукта:

Споделете в социалните мрежи:

Сайт на производителя

Omni-Dok на O-Light е интелигентна система за безопасно зареждане на най-често използваните батерии за фенери, камери, играчки, дистанционни и други. Зарядното устройство разполага с две “легълца” за батерии като всяко едно е независима система. По този начин може да се зареждат два типа различни батерии по едно и също време. Уредът автоматично индентифицира вида батерия и режима, нужен за нейното зареждане.

 • Зарежда различни видове батерии
 • 4 часово зареждане на 18650 батерии
 • Батериите се зареждат независимо една от друга
 • Индикатор за следене на зареждането на всяка батерия
 • Защита от презареждане
 • Автоматичното изключване на  устройството на 8 часа
 • Уведомяване за неправилно поставяне или невъзможност за зареждане на даден вид батерии


Съвместими батерии:

 • Акумулаторна литиево-йонна батерия с 3.6V или 3.7V номинално напрежение: 18650, 17670, 16340, 14500
 • Акумулаторна NiMH батерии: AA, AAA
 • Акумулаторна литиева батерия:  CC&CV: 1000 mA / 4.2V всеки канал
 • A / AAA размер NiMH батерия:  CC&CV: 500 mA / 1.47V всеки канал


Спецификации:

 • Размери: 96 мм х 31mm
 • Тегло: 102 грама
 • Захранване: DC12V 1A
 • AC/DC адаптор
 • Input : 100~240VAC 50~60HZ,
 • Output : DC12V 1A

Доставка


Начин на доставка
Магазин Camouflage.bg доставя своите стоки на територията на цялата страна с куриерските фирми Еcont Express и Speedy.

 

Какво включва доставката
В доставката се включват поръчаните стоки, фактура и гаранционна карта за стоките, за които тя е приложима.

 

Срокове за доставка
За цялата страна доставката е в рамките на 48 часа след потвърждаване на Вашата поръчка или в зависимост от срока за доставка на куриерската фирма. След като създадете поръчката си екипът на Camouflage.bg ще се свърже с Вас в работно време (10:00-19:00 от понеделник до петък) на посочения телефон за връзка, за да свери посочения адрес и метода на транспорт. Поръчки, постъпили след работно време или през уикенда се обработват и изпращат на следращия работен ден.

 

Цени на доставка
Доставката е фиксирана за територията на Република България и е в размер от 6.90 лв. с фирма Спиди и 7.90 с фирма Еконт до посочения от клиента адрес. При избор на офис на куриерска фирма доставката възлиза на 5.90 лв. Магазин Camouflage.bg предлага безплатна доставка на своите клиенти, закупили стоки на стойност над 100 лв.


Видове плащане

 

Плащане при доставка - Наложен платеж

При избор на този вид плащане дължимата сума се заплаща в брой на куриера.

 

Плащане по банков път


При избиране на този метод , можете да извършите банков превод към сметка на Camouflage.bg. Поръчката ще бъде изпълнена след получаване на превода. При доставка на стоката не дължите нищо на куриера.

Първа Инвестиционна Банка
BIC: FINVBGSF (ПИБ)
IBAN: BG77 FINV 9150 10BG N0D5 D4
Титуляр: РЕ-ВЕРК БГ ООД

 

Плащане с дебнитни или кредитни карти чрез виртуален ПОС терминал


С този метод можете най-бързо да платите с кредитна карта (Visa, MasterCard, Maestro), издадена от българска или чужда банка. При избор на този метод за плащане ще трябва да въведете данните на Вашата кредитна карта. Системата обслужва всички видове кредитни карти. При получаване на стоката не се дължи нищо на куриера. При плащане чрез виртуалния ПОС терминал на нашия сайт не се начислява допълнителна такса.

Магазин Camouflage.bg има за цел да отговаря на Вашите нужди и потребности, за това ние Ви молим в случай, че имате нужда от замяна и корекция на размера на поръчания от Вас продукт, да се свържете с нас, за да можем да Ви доставим правилния за Вас артикул.
Моля при нужда да се свържете с нас на посочените контакти
Магазин Camouflage.bg Ви съветва да не забравяте правата си!
Като потребител, Вие  имате право да се откажете от поръчаните стоки в срок до 7 РАБОТНИ ДНИ от получаване на стоките в случай, че същите НЕ СА ИЗПОЛЗВАНИ, не е нарушавана целостта на опаковката им и стоката е във вида, в който е получена и при условията по чл.55 от ЗЗП. При констатация на дефектен продукт до 24 ч. от получаването му и при ненарушен търговски вид на стоката и опаковката, ние се ангажираме той да бъде подменен с нов или да възстановим заплатената от Вас стойност на стоката, съгласно чл. 55 от ЗЗП. Транспортните и други разходи по получаване и връщане на стоката са за сметка на потребителя. При несъответствие на стоката с характеристиките, посочени в страницата с описанието й, доставчикът възстановява цялата платена от потребителя сума, съобразно чл. 59 ал. 3 от ЗЗП. Това се извършва в срок от 7 дни от получаване на стоката при ненарушен търговски вид на стоката и опаковката.

Назад към всички продукти

Ще харесате още