Ръкавици M-Pact Covert Mechanix Wear

Артикулен номер: MPT-55-Covert-Black
64,90 лв.

Изберете цвят: (задължително за избор)

Очаквана доставка

Брой:

Оценете продукта:

Mechanix M-Pact e модел, поставящ защитата на ръката от удари и охлузвания на първо място. Това го прави изключително подходящ за полицейска и охранителна дейност, както и за механици, работещи с по-тежки инструменти.

 

 

Защита за кокалчетата и пръстите от удари и охлузвания. Конструкцията не възпрепятства работата с палеца и показалеца.

Двуслойни зони на върховете на пръстите и зони за по-добър контакт на палеца и показалеца. Допълнителна защита на дланта и абсорбация на вибрации и удари.

 

 • Impact Guard™ защита на кокалчето на показалеца с EVA пяна
 • Thermal Plastic Rubber (TPR) защита на кокалчетата и пръстите след показалеца
 • Еластичен и проветрив TrekDry® материал в горната част на ръкавицата
 • Armortex® подсилен защитен панел на дланта
 • Двуслойни елементи на вътрешната страна при върховете на пръстите
 • Специална контактна повърхност на върха на палеца и показалеца
 • XRD® подложки на дланта, поглъщащи енергия от удари и вибрации
 • Основна част на дланта, изработена от устойчива синтетична кожа
 • Затваряне и регулиране на дланта с велкро
 • Устойчиви на машинно пране
 • Цвят на производителя: Covert

 

 

Mechanix Wear e американска компания, изцяло фокусирана в производството на специализирани работни ръкавици. Техните продукти са познати и доказани върху ръцете на професионалисти по цял свят.

 

Всичко започва през 1991 с The Original Glove. Използван от състезателни механици в Daytona 500, моделът бързо добива популярност и се превръща в стандарт за работни ръкавици. 25 години по-късно, благодарение на непрестанната иновация, еволюция на материалите и безмилостния качествен контрол, ръкавиците на компанията служат вярно и ежедневно на механици, строители, полицаи, военни, ловци и спортни стрелци.

Доставка


Начин на доставка
Магазин Camouflage.bg доставя своите стоки на територията на цялата страна с куриерските фирми Еcont Express и Speedy.

 

Какво включва доставката
В доставката се включват поръчаните стоки, фактура и гаранционна карта за стоките, за които тя е приложима.

 

Срокове за доставка
За цялата страна доставката е в рамките на 48 часа след потвърждаване на Вашата поръчка или в зависимост от срока за доставка на куриерската фирма. След като създадете поръчката си екипът на Camouflage.bg ще се свърже с Вас в работно време (10:00-19:00 от понеделник до петък) на посочения телефон за връзка, за да свери посочения адрес и метода на транспорт. Поръчки, постъпили след работно време или през уикенда се обработват и изпращат на следващия работен ден.

 

Цени на доставка
Доставката е фиксирана за територията на Република България и е в размер от 6.90 лв. с фирма Спиди и 7.90 с фирма Еконт до посочения от клиента адрес. При избор на офис на куриерска фирма доставката възлиза на 5.90 лв. Магазин Camouflage.bg предлага безплатна доставка на своите клиенти, закупили стоки на стойност над 100 лв.


Видове плащане

 

Плащане при доставка - Наложен платеж

При избор на този вид плащане дължимата сума се заплаща в брой на куриера.

 

Плащане по банков път


При избиране на този метод , можете да извършите банков превод към сметка на Camouflage.bg. Поръчката ще бъде изпълнена след получаване на превода. При доставка на стоката не дължите нищо на куриера.

Първа Инвестиционна Банка
BIC: FINVBGSF (ПИБ)
IBAN: BG77 FINV 9150 10BG N0D5 D4
Титуляр: РЕ-ВЕРК БГ ООД

 

Плащане с дебнитни или кредитни карти чрез виртуален ПОС терминал


С този метод можете най-бързо да платите с кредитна карта (Visa, MasterCard, Maestro), издадена от българска или чужда банка. При избор на този метод за плащане ще трябва да въведете данните на Вашата кредитна карта. Системата обслужва всички видове кредитни карти. При получаване на стоката не се дължи нищо на куриера. При плащане чрез виртуалния ПОС терминал на нашия сайт не се начислява допълнителна такса.

Магазин Camouflage.bg има за цел да отговаря на Вашите нужди и потребности, за това ние Ви молим в случай, че имате нужда от замяна и корекция на размера на поръчания от Вас продукт, да се свържете с нас, за да можем да Ви доставим правилния за Вас артикул.
Моля при нужда да се свържете с нас на посочените контакти
Магазин Camouflage.bg Ви съветва да не забравяте правата си!

 

При всички случаи на отказ от договора, връщане на стока, гаранции и рекламации важи Законът за защита на потребителите.


Като потребител, Вие  имате право да се откажете от поръчаните стоки в срок до 14 РАБОТНИ ДНИ от получаване на стоките в случай, че същите НЕ СА ИЗПОЛЗВАНИ, не е нарушавана целостта на опаковката им и стоката е във вида, в който е получена и при условията по чл.55 от ЗЗП. При констатация на дефектен продукт до 24 ч. от получаването му и при ненарушен търговски вид на стоката и опаковката, ние се ангажираме той да бъде подменен с нов или да възстановим заплатената от Вас стойност на стоката, съгласно чл. 55 от ЗЗП. Транспортните и други разходи по получаване и връщане на стоката са за сметка на потребителя. При несъответствие на стоката с характеристиките, посочени в страницата с описанието й, доставчикът възстановява цялата платена от потребителя сума, съобразно чл. 59 ал. 3 от ЗЗП. Това се извършва в срок от 14 дни от получаване на стоката при ненарушен търговски вид на стоката и опаковката.

Назад към всички продукти