Очила Blade Runner EdgeTactical Eyewear

Артикулен номер: GTSBRG716
155,00 лв.
Очаквана доставка

Оценете продукта:

Сайт на производителя

Моделът Blade Runner предлага поляризирани опушени плаки в комбинация с матирана гъвкава рамка, което го прави изключително подходящ в условия на силна слънчева светлина.

 • Поликарбонатни плаки с 99.9% защита от UVA, UVB и UVC ултравиолетови лъчи
 • Поляризирани опушени плаки Polarized Gradient Smoke с два филтриращи слоя:
  Поляризиращ слой, който увеличава яснотата и намалява отблясъците
  Специален слой, който балансира отразената светлина отдолу и отблясъците отгоре, допускайки само директна светлина

 

 • 14% трансмисия на светлина

                                              transmission

 • Покритие против надраскване (3x Anti-Scratch) осигурява бариера, която значително намалява рисковете от надраскване на плаките
 • Балистична защита Military Ballistic MCEPS GL-PD 10-12 (най-актуалният американски военен стандарт за защита на очите)
 • ANSI Z87.1+2010 (най-актуалният американски граждански стандарт за защита на очите)
 • EN166 F CE (европейски стандарт за защита на очите)
 • Матирана, гъвкава и издръжлива рамка от TR90/Nylon
 • Специален материал (TPR) от термопластичен каучук на подложките на носа и при дръжките, което осигурява стабилно прикрепяне
 • Мека микрофибърна чантичка за съхранение
 • Подходящи за употреба при следните условия:

sunny Ясно и слънчево време cloudy Променлива облачност

desert Пустинни условия          sea Водни условия

  ansi

 Logo 

Историята на EdgeTactical Eyewear започва през 2012г като подразделение на Edge Eyewear специализирано в разработката и    производството на тактически очила за спортна стрелба, военния сектор и специализираните части с безкомпромисно качество по отношение защита на очите, технологии за изработка, функционален дизайн и удобство при употреба. Днес, марката е световноизвестен лидер в сферата на дизайнерските тактически очила, обединявайки класически характеристики с внедряване на нови технологии.

 

Доставка


Начин на доставка
Магазин Camouflage.bg доставя своите стоки на територията на цялата страна с куриерските фирми Еcont Express и Speedy.

 

Какво включва доставката
В доставката се включват поръчаните стоки, фактура и гаранционна карта за стоките, за които тя е приложима.

 

Срокове за доставка
За цялата страна доставката е в рамките на 48 часа след потвърждаване на Вашата поръчка или в зависимост от срока за доставка на куриерската фирма. След като създадете поръчката си екипът на Camouflage.bg ще се свърже с Вас в работно време (10:00-19:00 от понеделник до петък) на посочения телефон за връзка, за да свери посочения адрес и метода на транспорт. Поръчки, постъпили след работно време или през уикенда се обработват и изпращат на следващия работен ден.

 

Цени на доставка
Доставката е фиксирана за територията на Република България и е в размер от 6.90 лв. с фирма Спиди и 7.90 с фирма Еконт до посочения от клиента адрес. При избор на офис на куриерска фирма доставката възлиза на 5.90 лв. Магазин Camouflage.bg предлага безплатна доставка на своите клиенти, закупили стоки на стойност над 100 лв.


Видове плащане

 

Плащане при доставка - Наложен платеж

При избор на този вид плащане дължимата сума се заплаща в брой на куриера.

 

Плащане по банков път


При избиране на този метод , можете да извършите банков превод към сметка на Camouflage.bg. Поръчката ще бъде изпълнена след получаване на превода. При доставка на стоката не дължите нищо на куриера.

Първа Инвестиционна Банка
BIC: FINVBGSF (ПИБ)
IBAN: BG77 FINV 9150 10BG N0D5 D4
Титуляр: РЕ-ВЕРК БГ ООД

 

Плащане с дебнитни или кредитни карти чрез виртуален ПОС терминал


С този метод можете най-бързо да платите с кредитна карта (Visa, MasterCard, Maestro), издадена от българска или чужда банка. При избор на този метод за плащане ще трябва да въведете данните на Вашата кредитна карта. Системата обслужва всички видове кредитни карти. При получаване на стоката не се дължи нищо на куриера. При плащане чрез виртуалния ПОС терминал на нашия сайт не се начислява допълнителна такса.

Магазин Camouflage.bg има за цел да отговаря на Вашите нужди и потребности, за това ние Ви молим в случай, че имате нужда от замяна и корекция на размера на поръчания от Вас продукт, да се свържете с нас, за да можем да Ви доставим правилния за Вас артикул.
Моля при нужда да се свържете с нас на посочените контакти
Магазин Camouflage.bg Ви съветва да не забравяте правата си!

 

При всички случаи на отказ от договора, връщане на стока, гаранции и рекламации важи Законът за защита на потребителите.


Като потребител, Вие  имате право да се откажете от поръчаните стоки в срок до 14 РАБОТНИ ДНИ от получаване на стоките в случай, че същите НЕ СА ИЗПОЛЗВАНИ, не е нарушавана целостта на опаковката им и стоката е във вида, в който е получена и при условията по чл.55 от ЗЗП. При констатация на дефектен продукт до 24 ч. от получаването му и при ненарушен търговски вид на стоката и опаковката, ние се ангажираме той да бъде подменен с нов или да възстановим заплатената от Вас стойност на стоката, съгласно чл. 55 от ЗЗП. Транспортните и други разходи по получаване и връщане на стоката са за сметка на потребителя. При несъответствие на стоката с характеристиките, посочени в страницата с описанието й, доставчикът възстановява цялата платена от потребителя сума, съобразно чл. 59 ал. 3 от ЗЗП. Това се извършва в срок от 14 дни от получаване на стоката при ненарушен търговски вид на стоката и опаковката.

Назад към всички продукти

Ще харесате още