Раница Blade 20 Backpack Arc'teryx LEAF

Артикулен номер: 16179-307908
279,00 лв.
Очаквана доставка

Оценете продукта:

Arc’teryx Blade 20 е компактна раница с обем и функционалност, съобразени със съвременната градска среда. Използвайки своя богат опит в разработката и производството на туристически и тактически раници, Arc’teryx адресира и ежедневните предизвикателства на забързаното ежедневие със серията раници Blade. Цялостният дизайн на модела е изцяло фокусиран върху достъпа и вътрешната организация, комбинирайки пълно отваряне тип "мида" с множество вътрешни разделители и страничен цип за бърз достъп. Бързият достъп и удобството на бораване с раницата се допълва и от наличието на странична дръжка в допълнение към стандартно позиционираната за горно носене. Раницата разполага и с няколко допълнителни, специализирани джоба, сред които малък външен джоб с осигурител за ключове, страничен джоб за бутилки, както и скрит джоб в задния панел за паспорти, пътни документи и др.

В предната си част Blade 20 предлага джоб с административни отделения с за портфейли и разнообразна дребна електроника. В него има и вътрешен отвор за кабели, което позволява зареждането на устройства вътре в раницата без нужда от разполагане на допълнителни батерии непосредствено до тях. Основното отделение разполага с подплатен джоб за лаптопи до 15 инча, както и с такъв подходящ за таблети непосредствено пред него. Със общ обем от 20 литра раницата предоставя достатъчно вместимост за цялата ежедневна електроника, документи и връхни дрехи. Термооформеният гръб и меките презрамки осигуряват оптимално разпределение на натиска, а вложените материали гарантират висока устойчивост на протриване и износване. С колело, кола, в метрото или самолета, Blade 20 е верен спътник и помощник.

  • Тегло: 1,24 кг.
  • Цвят на производителя: Pilot

Доставка


Начин на доставка
Магазин Camouflage.bg доставя своите стоки на територията на цялата страна с куриерските фирми Еcont Express и Speedy.

 

Какво включва доставката
В доставката се включват поръчаните стоки, фактура и гаранционна карта за стоките, за които тя е приложима.

 

Срокове за доставка
За цялата страна доставката е в рамките на 48 часа след потвърждаване на Вашата поръчка или в зависимост от срока за доставка на куриерската фирма. След като създадете поръчката си екипът на Camouflage.bg ще се свърже с Вас в работно време (10:00-19:00 от понеделник до петък) на посочения телефон за връзка, за да свери посочения адрес и метода на транспорт. Поръчки, постъпили след работно време или през уикенда се обработват и изпращат на следващия работен ден.

 

Цени на доставка
Доставката е фиксирана за територията на Република България и е в размер от 6.90 лв. с фирма Спиди и 7.90 с фирма Еконт до посочения от клиента адрес. При избор на офис на куриерска фирма доставката възлиза на 5.90 лв. Магазин Camouflage.bg предлага безплатна доставка на своите клиенти, закупили стоки на стойност над 100 лв.


Видове плащане

 

Плащане при доставка - Наложен платеж

При избор на този вид плащане дължимата сума се заплаща в брой на куриера.

 

Плащане по банков път


При избиране на този метод , можете да извършите банков превод към сметка на Camouflage.bg. Поръчката ще бъде изпълнена след получаване на превода. При доставка на стоката не дължите нищо на куриера.

Първа Инвестиционна Банка
BIC: FINVBGSF (ПИБ)
IBAN: BG77 FINV 9150 10BG N0D5 D4
Титуляр: РЕ-ВЕРК БГ ООД

 

Плащане с дебнитни или кредитни карти чрез виртуален ПОС терминал


С този метод можете най-бързо да платите с кредитна карта (Visa, MasterCard, Maestro), издадена от българска или чужда банка. При избор на този метод за плащане ще трябва да въведете данните на Вашата кредитна карта. Системата обслужва всички видове кредитни карти. При получаване на стоката не се дължи нищо на куриера. При плащане чрез виртуалния ПОС терминал на нашия сайт не се начислява допълнителна такса.

Магазин Camouflage.bg има за цел да отговаря на Вашите нужди и потребности, за това ние Ви молим в случай, че имате нужда от замяна и корекция на размера на поръчания от Вас продукт, да се свържете с нас, за да можем да Ви доставим правилния за Вас артикул.
Моля при нужда да се свържете с нас на посочените контакти
Магазин Camouflage.bg Ви съветва да не забравяте правата си!

 

При всички случаи на отказ от договора, връщане на стока, гаранции и рекламации важи Законът за защита на потребителите.


Като потребител, Вие  имате право да се откажете от поръчаните стоки в срок до 14 РАБОТНИ ДНИ от получаване на стоките в случай, че същите НЕ СА ИЗПОЛЗВАНИ, не е нарушавана целостта на опаковката им и стоката е във вида, в който е получена и при условията по чл.55 от ЗЗП. При констатация на дефектен продукт до 24 ч. от получаването му и при ненарушен търговски вид на стоката и опаковката, ние се ангажираме той да бъде подменен с нов или да възстановим заплатената от Вас стойност на стоката, съгласно чл. 55 от ЗЗП. Транспортните и други разходи по получаване и връщане на стоката са за сметка на потребителя. При несъответствие на стоката с характеристиките, посочени в страницата с описанието й, доставчикът възстановява цялата платена от потребителя сума, съобразно чл. 59 ал. 3 от ЗЗП. Това се извършва в срок от 14 дни от получаване на стоката при ненарушен търговски вид на стоката и опаковката.

Назад към всички продукти