Бермуди Stryke Shorts 5.11

Артикулен номер: 73327-055-Khaki
149,90 лв.

Изберете цвят: (задължително за избор)

Очаквана доставка

Брой:

Оценете продукта:

5.11 Tactical Stryke Shorts са къси панталони, базирани на най-популярния и изпитан модел панталони на компанията. Въпреки името си те не са просто къса версия на Stryke панталона и се отличават с няколко привидно малки, но съществеи изменения, съобразени с техния размер. Страничните карго джобове, както и двата малки предни джоба са с изменена геометрия, съобразена с кройката и взимайки под внимание повишеното натоварване и при спортни активности, запазвайки лекотата на достъп. Двата основни джоба също се отличават от тези при дългите Stryke панталони - те са фиксирани, а не използват еластична лента на колана като при дългия вариант. 

Леки, комфортни, проветриви и позволяващи максимална свобода на движението, Stryke Shorts също са изработени са от патентованата Flex-Tac рипстоп еластична материя, с плътност, съобразена с по-високите летни температури.  Допълнително предимство е Teflon® покритието, което ги прави устойчиви на замърсявания.

 

  • 4.84 oz. еластична Flex- Tac рипстоп материя
  • Подсилени шевове в зоните с високо натоварване
  • Teflon® покритие, което предпазва от замърсявания
  • Два странчни карго джоба с капаци и велкро с по две отделения, съвместими с М4 пълнители, фенери и др.)
  • Два предни джоба
  • Два предни джоба за ножове, фенери и др.
  • Два задни джоба с капаци и велкро
  • Prym® тик-так копче + двойно подсигуряващо копче от вътрешната страна на колана
  • YKK цип
  • Цвят на производителя: Khaki (055)

Доставка


Начин на доставка
Магазин Camouflage.bg доставя своите стоки на територията на цялата страна с куриерските фирми Еcont Express и Speedy.

 

Какво включва доставката
В доставката се включват поръчаните стоки, фактура и гаранционна карта за стоките, за които тя е приложима.

 

Срокове за доставка
За цялата страна доставката е в рамките на 48 часа след потвърждаване на Вашата поръчка или в зависимост от срока за доставка на куриерската фирма. След като създадете поръчката си екипът на Camouflage.bg ще се свърже с Вас в работно време (10:00-19:00 от понеделник до петък) на посочения телефон за връзка, за да свери посочения адрес и метода на транспорт. Поръчки, постъпили след работно време или през уикенда се обработват и изпращат на следващия работен ден.

 

Цени на доставка
Доставката е фиксирана за територията на Република България и е в размер от 6.90 лв. с фирма Спиди и 7.90 с фирма Еконт до посочения от клиента адрес. При избор на офис на куриерска фирма доставката възлиза на 5.90 лв. Магазин Camouflage.bg предлага безплатна доставка на своите клиенти, закупили стоки на стойност над 100 лв.


Видове плащане

 

Плащане при доставка - Наложен платеж

При избор на този вид плащане дължимата сума се заплаща в брой на куриера.

 

Плащане по банков път


При избиране на този метод , можете да извършите банков превод към сметка на Camouflage.bg. Поръчката ще бъде изпълнена след получаване на превода. При доставка на стоката не дължите нищо на куриера.

Първа Инвестиционна Банка
BIC: FINVBGSF (ПИБ)
IBAN: BG77 FINV 9150 10BG N0D5 D4
Титуляр: РЕ-ВЕРК БГ ООД

 

Плащане с дебнитни или кредитни карти чрез виртуален ПОС терминал


С този метод можете най-бързо да платите с кредитна карта (Visa, MasterCard, Maestro), издадена от българска или чужда банка. При избор на този метод за плащане ще трябва да въведете данните на Вашата кредитна карта. Системата обслужва всички видове кредитни карти. При получаване на стоката не се дължи нищо на куриера. При плащане чрез виртуалния ПОС терминал на нашия сайт не се начислява допълнителна такса.

Магазин Camouflage.bg има за цел да отговаря на Вашите нужди и потребности, за това ние Ви молим в случай, че имате нужда от замяна и корекция на размера на поръчания от Вас продукт, да се свържете с нас, за да можем да Ви доставим правилния за Вас артикул.
Моля при нужда да се свържете с нас на посочените контакти
Магазин Camouflage.bg Ви съветва да не забравяте правата си!
Като потребител, Вие  имате право да се откажете от поръчаните стоки в срок до 7 РАБОТНИ ДНИ от получаване на стоките в случай, че същите НЕ СА ИЗПОЛЗВАНИ, не е нарушавана целостта на опаковката им и стоката е във вида, в който е получена и при условията по чл.55 от ЗЗП. При констатация на дефектен продукт до 24 ч. от получаването му и при ненарушен търговски вид на стоката и опаковката, ние се ангажираме той да бъде подменен с нов или да възстановим заплатената от Вас стойност на стоката, съгласно чл. 55 от ЗЗП. Транспортните и други разходи по получаване и връщане на стоката са за сметка на потребителя. При несъответствие на стоката с характеристиките, посочени в страницата с описанието й, доставчикът възстановява цялата платена от потребителя сума, съобразно чл. 59 ал. 3 от ЗЗП. Това се извършва в срок от 7 дни от получаване на стоката при ненарушен търговски вид на стоката и опаковката.

Назад към всички продукти