Панталон Apex 5.11

Артикулен номер: 74434-092-Storm
159,00 лв.

Изберете цвят: (задължително за избор)

Очаквана доставка

Брой:

Оценете продукта:

5.11 Apex е ново поколение карго панталон, комбиниращ фунционален дизайн и устойчива конструкция. Подобно на 5.11 Stryke панталонът Apex също е изработен от еластична Flax-Tac материя с висока устойчивост, която не ограничава движението.

Сред основните достойнства на Apex са иновативните, интегрирани карго джобове. Те са част от естествения контур на панталона. Когато в тях не е поставено нищо те са почти незабележими, особено при по-тъмните разцветки на модела. Всеки от двата карго джоба има две вътрешни отделения с размер, съобразен за M4/AR пълнители. Всичко, което се транспортира в тях е на сигурно и леснодостъпно място благодарение на прикритите ципове, с които те се затварят.

За комфорта на панталона допринасят и специалните еластични зони на кръста. От почти идентична мека и еластична материя е изработена и вътрешната част на джобовете на хълбоците. Сред малките, но значими детайли са специалния джоб за ключове на кръста, както и скрития в подгъва на левия крачол джоб-тайник за пари, документи и други. След като ги разкрихме и двата джоба вече не са толкова тайни.

Всички тези качества превръщат Apex в отличен избор за ежедневно или професионално носене, както и в напълно конкурентна алтернатива на популярния Stryke за всички, които искат да комбинират удобството на карго панталона без да правят естетически компромиси.

 

 • 6.4 oz. еластична Flex-Tac материя
 • Интегрирани карго джобове с цип
 • Двойни, открити задни джобове, с възможност за носене на пълнители
 • Скрит джоб за ключове на белезници и др. на кръста
 • Джобове на хълбоците, изработени от мека и еластична материя
 • Подсилени зони на предните джобове за носене на ножове и други инструменти с клипс
 • Teflon® покритие, което предпазва от замърсявания
 • Еластични зони на колана над джобовете за максимална свобода на движение
 • Седем подсилени халки на колана
 • Скрит джоб 
 • YКК ципове
 • Цвят на производителя: Storm (092)

 

Доставка


Начин на доставка
Магазин Camouflage.bg доставя своите стоки на територията на цялата страна с куриерските фирми Еcont Express и Speedy.

 

Какво включва доставката
В доставката се включват поръчаните стоки, фактура и гаранционна карта за стоките, за които тя е приложима.

 

Срокове за доставка
За цялата страна доставката е в рамките на 48 часа след потвърждаване на Вашата поръчка или в зависимост от срока за доставка на куриерската фирма. След като създадете поръчката си екипът на Camouflage.bg ще се свърже с Вас в работно време (10:00-19:00 от понеделник до петък) на посочения телефон за връзка, за да свери посочения адрес и метода на транспорт. Поръчки, постъпили след работно време или през уикенда се обработват и изпращат на следващия работен ден.

 

Цени на доставка
Доставката е фиксирана за територията на Република България и е в размер от 6.90 лв. с фирма Спиди и 7.90 с фирма Еконт до посочения от клиента адрес. При избор на офис на куриерска фирма доставката възлиза на 5.90 лв. Магазин Camouflage.bg предлага безплатна доставка на своите клиенти, закупили стоки на стойност над 100 лв.


Видове плащане

 

Плащане при доставка - Наложен платеж

При избор на този вид плащане дължимата сума се заплаща в брой на куриера.

 

Плащане по банков път


При избиране на този метод , можете да извършите банков превод към сметка на Camouflage.bg. Поръчката ще бъде изпълнена след получаване на превода. При доставка на стоката не дължите нищо на куриера.

Първа Инвестиционна Банка
BIC: FINVBGSF (ПИБ)
IBAN: BG77 FINV 9150 10BG N0D5 D4
Титуляр: РЕ-ВЕРК БГ ООД

 

Плащане с дебнитни или кредитни карти чрез виртуален ПОС терминал


С този метод можете най-бързо да платите с кредитна карта (Visa, MasterCard, Maestro), издадена от българска или чужда банка. При избор на този метод за плащане ще трябва да въведете данните на Вашата кредитна карта. Системата обслужва всички видове кредитни карти. При получаване на стоката не се дължи нищо на куриера. При плащане чрез виртуалния ПОС терминал на нашия сайт не се начислява допълнителна такса.

Магазин Camouflage.bg има за цел да отговаря на Вашите нужди и потребности, за това ние Ви молим в случай, че имате нужда от замяна и корекция на размера на поръчания от Вас продукт, да се свържете с нас, за да можем да Ви доставим правилния за Вас артикул.
Моля при нужда да се свържете с нас на посочените контакти
Магазин Camouflage.bg Ви съветва да не забравяте правата си!

 

При всички случаи на отказ от договора, връщане на стока, гаранции и рекламации важи Законът за защита на потребителите.


Като потребител, Вие  имате право да се откажете от поръчаните стоки в срок до 14 РАБОТНИ ДНИ от получаване на стоките в случай, че същите НЕ СА ИЗПОЛЗВАНИ, не е нарушавана целостта на опаковката им и стоката е във вида, в който е получена и при условията по чл.55 от ЗЗП. При констатация на дефектен продукт до 24 ч. от получаването му и при ненарушен търговски вид на стоката и опаковката, ние се ангажираме той да бъде подменен с нов или да възстановим заплатената от Вас стойност на стоката, съгласно чл. 55 от ЗЗП. Транспортните и други разходи по получаване и връщане на стоката са за сметка на потребителя. При несъответствие на стоката с характеристиките, посочени в страницата с описанието й, доставчикът възстановява цялата платена от потребителя сума, съобразно чл. 59 ал. 3 от ЗЗП. Това се извършва в срок от 14 дни от получаване на стоката при ненарушен търговски вид на стоката и опаковката.

Назад към всички продукти

Ще харесате още